Friday, 2 March 2012

go shipping

Last shipping ari neh...  terbaek arhhh hari neh kan...since dr cuti hari rabu sampai hari neh aku baru jejak kaki kat tanah..kau ingat2 aku cm puteri keh??? hahaha...aku melantak meggie, roti, since td punya lah heaven aku mkn sedap2..alhamdullilah tuhan..sbb aku g shipping td dpt la g mkn sedap2 kalu tak tuh le menu aku melantak..ngn batuk cm nk keluar jantung, pusat, tali perut bagai...sore pon x de..kalau orng call pon nak ajak bergaduh..pon memang aku kalah punye....

N hari ni yg buat aku sengal tahap OMK, pgai manusia x berubah2..aku bukan pon bole puaskan ati semua orng keh.. kau kan ada kenderaan, aku neh 7 kotak, nagn tambah 3 kotak orng punya ngan tambah 2 lg..kao laguagge kecik then ko nak moody ...maaf bukan  aku x nak tolong tp aku sungguh x larat nak angkat barang.. tu pon orng tolong aku..dgn bleeding lg aku taram jek.. ikot la kalau ada rezeki adalah kalau x dek aku nak wat pex kan aku nak suh orng lelaki dtng bilik aku angat barang kot?? nak x nak aku lah jugak......sory kawan bukan sbb kau pnah buat aku then aku nak balas tidak..tp 1 teksi dgna 12 kotak..kau agak2 aku duk mcmne???..tp siyies mmng aku x sampai ati bila tgok ko naik motor td dgn muka masam mencuka.. aku pon jalan kaki pas shipping cri teksi.. bukan nak kata aku susah payah tp keadaan aku mmng x larat..dgn bnyk barng dgn keadaan aku cm neh.mohon kau mengerti..

Aku memang akan jd takot kalau orng moody, tgah stress, tgah panas baran, tgah tension... so aku memang kena kemudi  n cari masa tuk aku faham org2 cmneh..aku cuba tuk  diaorang cool.so kdang2 aku kena tggu bile orng2 cmneh sejuk..so aku kena tggu kalau diaorng text aku or call or tegur..or senyum..but jenis aku selalu fikir bile diaorng back to normal..so aku kena jaga hati2 org cmneh.. n aku cm tertggu2 cm buah x jatuh bile diaorang akan okeh tuk aku????????........... korang x kesian kat aku ke?? x  sikit pon ke???? .. tp aku dah  belajar bila korang akan okeh..bile korang x stress..bila korang x moody..bila korang  bole back to normal ..aku kdang2 takut nak tnya bile korang dah back to normal..see....... makcik neh???? still fikir tuk korang lg........

Dah aku......pon  stressssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( aku pinjam words ada makhluk neh)..so aku pergi mengheaven kan diri..makcik x fogging keh........... makcik sayang gg makcik,kulit makcik, yg penting  sayang mulut makcik, nnti x de orng nak kiss makcik ( hahahahaha) sila abaikan  statment tuh......budak bawah umur di larang mencuba keh ....bila otak tgah ting tong.......

arr..see...... ni shipping nak antar .........

















neh lg....... so amacam makcik nak masuk kan dalam perut teksi..naseb la teksi tuh mertua x jd..dia tolong gak kalau tak makcik nak minta tolong kat sape??? kan..



se.. sewel x sewel aku???? ada bran?????? tgan sape ngan makcik???????? hahahahaha.. ni cara lepas stress style ada gayalah...
ni mami jarum.... hahahaha... heaven x heaven g try emas .... ala emas tipu jek neh...........stress!!!!!!!

 n tgok die..............hahahahaha pon kurang stress...memang aku nak kene pelangkung neh.....hahahaha abaikan ...hahahahaaaaa..hehehehehehe.hahahahaha..sweetnye.. mmng tul makcik neh kena pelangkung jp agi


No comments:

Post a Comment