Tuesday, 6 March 2012

lg..lg......lg ..pangilan

Tuh sebab aku x nak call neh.. cm harem..dah la suh aku cepat2 lapor diri... pastu penempatan still kat putrajaya... wehy.. kalau korang x nak bg aku balik tempat aku.. aku duk sabah sarawak pon x pe la...
dengan bahasa cm aper.. x bole ckp betul2 ke agaknya??????? eihss kalau la terus boleh sambung bachelor aku memang x akan lapor diri..berhutang dengan kerajann pon aku sanggup. cm celaka tul la........stressssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hati :- aku sangat berdebar  la lg beberapa hari nak habis neh..
otak - kau sabar oya.... x lama  dah...
hati:- weh dah lame kot aku honeymoon... 3 tahun...pastuh back to normal
otak :- aku nak cari jalan cmne nak tukar kat melaka neh.
hati :- kau dgar kan org tue cm haram  kat jpa tuh kata nak balik melaka Q ..
otak:- memang le kena routine back la..kul 4.00 pg dh bgun... naik bas ke bandr tasek selatan...then naik bas ke putrajaya...atau..naik bas sampai seremban... ...tmpang somi orng/ pakwe orng/ tunang orng lg..lg..lg...lg....lg..lg..pastuh sejarah lama ulang balik  aku kena serang lg ngan isteri orng. makwe orng/ tunang orng...pdhal kadang2 aku lari2 pon orng still nak bg tumpang bukan aku minta..tp aku jugak yg kena!!!!!!!!!!!!! aku nak tukar biar dkat ngan mem besar jaga aku... mak aku rindu aku ..
hati:- kau bukan tggu sampai berjanggut pon oya...bulan 9 kau blah arrr................ko wat full loan..kau cri modal berniaga,........ kau settel hutang pastu kau further study.......pastu kau fikir nak jd ape..kan??????????
otak:- aku penat fikir..aku x sanggup lg mcm2 scandel kt opis aku...text yg bole mengganggu sexuallity... ngan mcm2 scandel....... cm aku jek pmpuan kat situ...........then kalau aku x dpt further???
hati:- kang aku pelempang kau otak......... yg kau gatal semua orng kau senyum semua orng kau buat baik buat aa!!!!!!! tp kau kan dah apply...doa la bnyk... bgun tiap2 malam..mesti allah bg...
otak:- damn!!!!!!!!!!!! stress!!!!!!!!!!!!!! ya allah tolong aku nak balik melaka kije melaka... x pon mana2 kecuali putrajaya..aku x moooooooooo...
hati:-aaaaaa kan???????? manusia semua x leh tolong melainkan dia..aku mesti wat sesuatu............neh..
kan die maha mengetahui..oya... kau faced jek mcm bieasa keh...aku tahu kau kuat...kau kan dh biase lalu benda2 cmneh........
otak:- jap arrr hati......... aku nak serap benda2 neh slow........aku dh tinggalkan 3 tahun pastu nak lalui ....

ishhhhhhhhh..kalau bole g umur mase sekolah dulo2 kan best...x yah fikir hal2 orng dewasa neh..... aduiaiiiiiiiiiiiiiiiiii................. keh arrrrrrrrrrrr

No comments:

Post a Comment