Thursday, 23 February 2012

nota kaki


dear penulis,
ye kamu yang sedang menulis..

macam mana Allah nak makbulkan doa kamu,
sedangkan kamu hamba yang ingkar lagi bongkak...
bahagia itu datang dan pergi kerana turun naiknya iman kamu.....
bahagia itu siapa yang beri?
bahagia itu siapa yang ambil kembali?
kamu percaya tak yang kamu tak kan bahagia,
apabila kamu tidak kejar cintaNya....

padan muka kamu.
padan muka kamu.
padan muka kamu.
padan muka kamu.

kamu, ini nota kecil untuk kamu yang besar isi tersiratnya.
kamu jangan buat-buat bodoh tak faham.
ye, untuk kamu la yang menulis ni..siapa lagi.

ada masa kita enjoy..ada masa kita menangis..ada masa kita marah...ada masa kita banyak duit...ada masa kita ramai kawan...ada masa kita meratapi...ada masa kita berlari jauh....ada masa kita jatuh terduduk......ada masa kita tak update blog berhari hari..ada masa kit update blog sehari dua kali....whatever.

ada banyak sangat...
sangat banyak...
sampai aku fikir dua tiga kali...
perlu ke tak untuk aku terus menulis cerita cerita itu disini....

chow arrrrrr... 

No comments:

Post a Comment