Friday, 24 February 2012

jumpe kau lg nanti

Dia    - Slm long.da grk
Aku   - Ko naik flight kul bpe..negara mana start?
Dia    - Naik mas.ne ontheway g sana klia.flight kol 3.30 ne..turun sngapore.kapal kat sane da.
Aku   - Ko elok2 ngah..pastu ko g mana plak?
Dia    - Yup..mcm sdh le nak g. xpuas dok darat lg... emmm.ingat blk kali ne nk ambl lesen lory la...long..apa
            senang 6nti.
Aku   - x pr la ko kan cri rezeki tolong mak, abah , adik2...ko keje betul2 ngah..jgn panas baran..ni kat tmpat
            orng..bukan malaysia.
Dia    - x tahu lg kapal masuk mana....ok2 insyallah..mungkin jln same tmpat mungkin x

p/s- ngah, aku tahu ko baca blog aku even ko x follow..... fazrin, selalu ckp..aku  selalu nasihat kau sbb aku sayang kau... korang adik lelaki aku..jgn susah kan hati  mak dan abah lg..keh...mcmne pon orng buat ko kau control panas baran kau..neh negara orng..sgt2 jauh n adat diaorang x same ngan kite...bila kau berlabuh kau jgn terpengaruh kat sane... satu lgi kapal ko tu kapal chemical...so sentiasa hati2...kali neh aku x dpt jumpa ko..bulan lepas jek.... kau baca la surah yg kau tahu bila kau berhadapan lanun kat laut.... apa mak abah pesan ko ingat ngah..keh..aku sentiasa dokan dan sayang adik2 aku..walau aku duk mana pon..aku belajar tinggi tuk korang..tuk aku tolong korang x sekarang pon akan datang..cm aku selalu ckp kat kau....ingat ngah...solat jgn tinggal, kalau x sempat ko qada' ngah...

keh arrr.ku x de nak ckp ape..kau msj aku td pon tibe2 .. sbb ko kata nak berangkat pas aku balik..so ni jek la tinggal artifak aku tuk kau baca2... dah aarrr..nnti apa2 call aku text aku cm biase...
jaga diri keh... jumpa lgi..chow

No comments:

Post a Comment